Κώστας Ζαχαριάδης, υπ. βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

*O Κώστας Ζαχαριάδης είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας


Κώστας Ζαχαριάδης
Βιολόγος – Περιβαλλοντολόγος

Βιογραφικά στοιχεία
Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι το 1985, όπου και φοίτησα στο δημοτικό σχολείο έως την ηλικία των 8 ετών. Το 1993 η οικογένειά μου μετακόμισε στα Μελίσσια. Το 2002 αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Μελισσίων. Από το 2005 έως και σήμερα ζω στο Μαρούσι.

Ακαδημαϊκές Σπουδές
Απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2002-2008). Το 2010 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία», στο Manchester στην Αγγλία.

Πολιτική δράση
Συμμετοχή, κατά την περίοδο των φοιτητικών χρόνων, στο Δίκτυο Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Σχημάτων (ΔΑΡΑΣ) και στην Αριστερή Ενότητα (ΑΡ.ΕΝ.) με ενεργή δράση στο Βιολογικό Αθήνας.
Μέλος της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από το 2003, την περίοδο 2005-2010, ήμουν εκλεγμένος στο Κεντρικό Συμβούλιο.
Από το 2013 (ιδρυτικό συνέδριο) έως σήμερα, είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την περίοδο 2010 έως 2015, εργάστηκα ως επιστημονικός συνεργάτης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη του 2015 έως και την ημερομηνία προκήρυξης των εθνικών εκλογών του 2019.

Γιατί υποψήφιος;
Γιατί με ενδιαφέρει ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Γιατί με ενδιαφέρουν τα κοινά, γιατί θέλω να προσφέρω, γιατί πιστεύω ότι η συμμετοχή και η ενασχόληση με την πολιτική είναι δύναμη για μια κοινωνία.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας.
Αντέξαμε στα πολύ δύσκολα, καταφέραμε να πετύχουμε στην κύρια αποστολή της εκλογής αυτής της κυβέρνησης τέσσερα χρόνια πριν. Τώρα μπορούμε καλύτερα, τώρα, έξω από τα μνημόνια, μπορούμε πιο αποτελεσματικά, τώρα μπορούμε πιο γρήγορα.

Με ποιο όραμα; Με ποιο σχέδιο;
Με το όραμα των ανθρώπων της γενιάς μου που χτυπήθηκε από την κρίση, αλλά δεν είναι μια χαμένη γενιά. Με το σχέδιο των δημιουργικών και παραγωγικών ανθρώπων για μια Ελλάδα πιο δίκαιη, με λιγότερες ανισότητες, για μια Ελλάδα σύγχρονη και καινοτόμα. Με σχέδιο για τη μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή και την προσαρμογή της στα δεδομένα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης που συντελείται με την τεχνολογική έκρηξη της εποχής μας.

Facebook: Costas Zachariadis
Twitter: Costas Zachariadis
Instagram: czachariadis
Youtube: Κώστας Ζαχαριάδης

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ