Δημήτρης Στάμου, υπ. βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής

Σε απευθείας επαφή με τους πολίτες έρχεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, όπου είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο Δημήτρης Στάμου, γνωστός από την τηλεοπτική του παρουσία σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1, έκλεισε όπως λέει, τον δημοσιογραφικό του κύκλο και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο την γνώση και την εμπειρία του, ελπίζοντας να συμβάλει στην πολιτική ανανέωση και αναβάθμιση.

Αν και όπως επισημαίνει την προεκλογική ατζέντα μονοπωλούν τα θέματα της οικονομίας, κυριαρχεί η παρελθοντολογία με έλλειμμα επιχειρημάτων για την επόμενη μέρα. Εκείνο που θέτει ως πρωταρχικό, είναι η αναβάθμιση της πολιτικής, που τα τελευταία χρόνια έχει τρωθεί.

  • Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Επικοινωνίας του «Κινήματος Αλλαγής».
  • Πτυχιούχος Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μιλάνου Ιταλίας.
  • Δημοσιογραφική πορεία κυρίως στον ραδιοτηλεοπτικό τομέα, ξεκινώντας από την Ε Ρ Τ το 1984 (Πολιτικό ρεπορτάζ – Παρουσίαση Δελτίων Ειδήσεων και Εκπομπών)  και από το 1991 για μία 20ετία στον  ANT1 TV, ως Διευθυντής  Σύνταξης και  Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων, Γενικός Διευθυντής  του ΑΝΤ1 Radio, Project manager του Ενημερωτικού τομέα. Πολιτικός Συντάκτης στην Εφ. ΕΞΠΡΕΣ, Σύμβουλος Έκδοσης στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Αρχισυντάκτης στο Ρ/Σ Flash, συνεργασίες με την Εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το Περιοδικό και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ΡΙΚ.
  • Καθηγητής σε Δημοσιογραφικές σχολές και συντονιστής σεμιναρίου στο τμήμα ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.
  • Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλίκη Κοτζιά.

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ