Δέσποινα Γεωργαντζή

Δέσποινα Γεωργαντζή

Ιδρύτρια της παιδική θεατρικής εθελοντικής ομάδας “Τ’ Αστεράκια”.
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η επιθυμία μου να προσφέρω περισσότερο στα κοινά της πόλης μας με οδήγησε να αποδεχτώ την πρόταση του Δημάρχoυ κ. Γκότση και να συμμετάσχω στον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» του οποίου ηγείται, με σκοπό την ανανέωση της θητείας του για την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου που σήμερα επιτελείται στη Ν. Ιωνία.

Ως νηπιαγωγός το ενδιαφέρον μου εστιάζεται περισσότερο στο παιδί και τη σωστή διαπαιδαγώγησή του. Με αυτό το σκεπτικό ίδρυσα την παιδική θεατρική ομάδα «Τ’ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ», η οποία έχει δώσει με επιτυχία σειρά παραστάσεων στον δημοτικό κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ».

Παράλληλα η θεατρική μας Ομάδα συμβάλλει κάθε 5 Ιουνίου στη μεγάλη γιορτή που γίνεται στο Παναιτώλιο για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Είμαι βέβαιη ότι η επανεκλογή ως Δημάρχου του Ηρακλή Γκότση, ο οποίος πλαισιώνεται από εξαιρετικά ικανούς συνεργάτες με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό τους, θα συμβάλλει  στην πρόοδο της πόλης μας, στη διατήρηση των κοινωνικών δομών, στην υπεράσπιση της δημοκρατικής παράδοσης της πόλης μας.

Στηρίζω την ενοτητα και τον δημαρχο…
όπως έχουν στηρίξει και αυτοί το θέατρο, την ανάπτυξη του πολιτισμού, την ανακύκλωση και τις ευπαθείς ομάδες

Δέσποινα Γεωργαντζή
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ν. Ιωνίας

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ