Ευθύμιος (Μάκης) Παπαμαργαρίτης

Ευθύμιος (Μάκης) Παπαμαργαρίτης
Γιατρός, Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Νοσοκομείου «Αγία Όλγα»
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας

Γεννήθηκα στην Καρδίτσα το 1969 από αγρότες γονείς. Είμαι παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Φιλησία Αρμενάκη και πατέρας δύο παιδιών.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκα στη Μαιευτική – Γυναικολογία. Έχω συγγράψει βιβλία, ενώ οι επιστημονικές εργασίες μου δημοσιεύθηκαν σε ιατρικά περιοδικά και οι ανακοινώσεις μου παρουσιάστηκαν σε ελληνικά και διαθνή συνέδρια. Παράλληλα, συμμετέχω σε πολλές επιστημονικές εταιρείες και συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ζω στη Νέα Ιωνία και εργάζομαι ως γιατρός του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο.

Επί σειρά ετών εκπροσωπώ τους εργαζόμενους στο Δ.Σ. του Συλλόγου του Νοσοκομείου στην επιτροπή της ΕΙΝΑΠ, στην επιστημονική επιτροπή, καθώς και στην πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή του Νοσοκομείου.

Είμαι ενεργό μέλος σε διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, καθώς και ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014 εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος της «Δημιουργία – Αλληλεγγύη», όπου παραμένω έως σήμερα.

Πιστός στη Νέα Ιωνία, κατέρχομαι ξανά στη μάχη των δημοτικών εκλογών, με τον Συνδυασμό «Δημιουργία Αλληλεγγύη» του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη.

Θεωρώ χρέος μου να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία εκείνων των κοινωνικών υποδομών που έχει ανάγκη η πόλη μας και οι δημότες της. Τα προβλήματα της υγείας, της πρόνοιας αλλά και η κοινωνική αλληλεγγύη θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου. Στο πρόσωπό μου θέλω να βλέπετε τον γιατρό που έχει επιλέξει να υπηρετεί τη δημόσια υγεία, πιστεύοντας ότι αυτή είναι δείκτης ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου μας.

Πιστός στη Νέα Ιωνία
Για μια Νέα Ιωνία κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης
Για μια ανθρώπινη πόλη
Για να βγάλουμε τη Νέα Ιωνία στο φως!

Επικοινωνία:
κιν.: 6997 637450
e-mail: makis.papamargaritis@yahoo.com
Facebook: Makis Papamargaritis

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ