Ευαγγελία (Λίτσα) Αμανατίδου – Χατζηπαυλή

Ευαγγελία (Λίτσα) Αμανατίδου – Χατζηπαυλή
Αναπληρώτρια Βουλευτής στη Β’ Αθηνών
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας

Διετέλεσα:

  • Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Ιωνίας, επί σχεδόν 20 χρόνια
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
  • Πρόεδρος του Δ.Σ. των ΚΑΠΗ Δήμου Νέας Ιωνίας
  • Μέλος του Δ.Σ. νοσοκομείου Αγ. Όλγας
  • Μέλος στη Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας
  • Εκπρόσωπος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου
  • Αντιπρόεδρος στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών πόλεων, για θέματα υγείας
  • Εκπρόσωπος του Νοσ. «Αγία Όλγα» στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσ. Πατησίων
  • Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας επί σειρά ετών, στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Η αγάπη μου για τον άνθρωπο και η επιθυμία μου να προσφέρω έστω και το ελάχιστο, με έκαναν να ασχοληθώ με τα κοινά, με τόλμη και πάθος

Αγαπητοί συμπολίτες,
Ξέρω τα προβλήματά σας (που είναι προβλήματα όλων μας) και εσείς γνωρίζετε το πάθος μου γι’ αυτή την πόλη (όπου γεννήθηκα και έζησα). Γνωρίζετε την αγάπη μου για τους ανθρώπους της και ιδιαίτερα τους πάσχοντες, τους αδύναμους και τους ανθρώπους της λεγόμενης τρίτης ηλικίας, αυτούς δηλαδή που αντικειμενικά έχουν ανάγκη από περισσότερη στοργή και αγάπη.

Αυτό το πάθος μου με οδήγησε να ασχοληθώ με τα δημοτικά μας πράγματα και χάρη στην ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια, να αναλάβω (1998 – 2000) τη μεγάλη ευθύνη της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, αναβαθμίζοντας τα ΚΑΠΗ, τη Δημοτική Κατασκήνωση, τα Δημοτικά Ιατρεία και πολλά άλλα.

Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, μπορώ με υπερηφάνεια να πω αυτό που όλοι γνωρίζουν και όλοι ομολογούν: Ποτέ άλλοτε, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν έγιναν τόσα πολλά.

Με οδηγό την αγάπη μου για τον τόπο και με σκληρή δουλειά, το μεράκι και τη διάθεση για προσφορά, κατάφερα να δώσω σημαντική ώθηση στους τομείς που ανέλαβα.

Το έργο μου πιστεύω ότι έχει γίνει γνωστό σ’ όλους σας και αδιάψευστοι μάρτυρές του είναι τα μέλη των Κ.Α.Π.Η., οι εξυπηρετούμενοι από την Κοινωνική Υπηρεσία, από τα προγράμματα Μέριμνα και Βοήθεια στο Σπίτι, οι οικογένειες που είχαν τα παιδιά τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και όσοι είχαν λάβει μέρος στα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και στη Δημοτική Κατασκήνωση.

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, θα είμαι και πάλι υποψήφια και ζητώ την ψήφο σας.

Παρακολουθώντας επί χρόνια, ως Δημοτική Σύμβουλος, τον Νίκο Κουκουλάρη, μέσα στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και στην καθημερινή ζωή της πόλης μας, βλέποντας τις προσπάθειές του για το καλύτερο της Νέας Ιωνίας, αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του στις Δημοτικές Εκλογές, για το καλό της Νέας Ιωνίας.

Μ’ αυτές τις σκέψεις λοιπόν, καλώ όλους, να αφήσουμε στην άκρη τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις και πιασμένοι χέρι – χέρι, να δώσουμε τον εαυτό μας για ένα κοινό σκοπό – το καλό του Δήμου μας. Η νίκη του Συνδυασμού μας θα είναι νίκη ενωτική, γιατί θα είναι ΝΙΚΗ όλων μας, πάνω από τα κομματικά πιστεύω του καθενός μας, που είναι σεβαστά, γιατί στις Δημοτικές Εκλογές δεν κρίνεται το μέλλον της χώρας μας, αλλά το παρόν και το μέλλον της πόλης μας, της Νέας Ιωνίας.

Με αγωνιστικότητα, αγάπη και πάθος για τη Νέα Ιωνία
Ευαγγελία (Λίτσα) Αμανατίδου – Χατζηπαυλή

Επικοινωνία:
κιν.: 6974 047687

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ