Εύη Μάγγου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΥΗΣ ΜΑΓΓΟΥ

Η Ευαγγελία Μάγγου είναι είκοσι έξι ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στον Περισσό, όπου και διαμένει έως σήμερα  και κατάγεται από την Καρδίτσα.

Το 2014 αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με Άριστα, το 2016 εισήχθη με υποτροφία επίδοσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Εκπαιδευτικός σχεδιασμός και διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων» στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αυτή την περίοδο εκπονεί τη διπλωματική της εργασία με θέμα «Ανάπτυξη της φαντασίας των μαθητών μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών».

Από το 2015 εργάζεται ως φιλόλογος στον εκπαιδευτικό οργανισμό «Σύνολο» στη Νέα Ιωνία. Από το 2009 έως το 2016 προσέφερε εκπαιδευτικό έργο ως στέλεχος στην Κατασκήνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας, όπου και πήγαινε ως κατασκηνώτρια από παιδί. Έχει στελεχώσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων, προσφέροντας διδακτική αρωγή σε αλλόγλωσσους μαθητές, ενώ έχει ενισχύσει ποικίλες εθελοντικές δράσεις με προσανατολισμό τα παιδιά, την παράδοση, την ιστορία  και την ψυχική υγεία.

Πρώτη φορά συμμετέχει ως υποψήφια, γιατί πιστεύει βαθύτατα πως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή οι νέοι άνθρωποι να αποκτήσουν φωνή, με ενεργό συμμετοχή στα κοινά και παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο.

Πρώτη φορά στο πλευρό του ΠαναγιΩτη Μανούρη, γιατί έχει σχέδιο, παιδεία, όραμα και κοινές πεποιθήσεις,όπως ότι η στροφή των συμπολιτών μας και ειδικά των νέων προς τον Πολιτισμό και την Παιδεία σε μία βιώσιμη και λειτουργική πόλη για όλους θα ανοίξει τον δρόμο για μία νέα οπτική, νέων ανθρώπων για τη Νέα Ιωνία.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι
facebook: Evi Maggou
Youtube: Εύη Μάγγου

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ