Γεώργιος Μανδάνης

Ο Γεώργιος Μανδάνης γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Νέα Ιωνία όπου και δραστηριοποιείται από το 1981 στον Επαγγελματικό του Τομέα διατηρώντας Επιχείρηση Ανακύκλωσης και Εμπορίας Ανταλλακτικών με την επωνυμία «Γ. ΜΑΝΔΑΝΗΣ ΑΕΒΕ» που εδρεύει στο δήμο μας.

Σπούδασε στις τεχνικές σχολές «ΟΜΗΡΟΣ», με εξειδίκευση αυτής του Μηχανικού Αυτοκινήτων.

Συνέχισε τις σπουδές του στην Τεχνική σχολή Σιβιτανίδειο, και στις σχολές ΑΚΤΟ με επιπλέον γνώσεις στο Τεχνικό Μηχανολογικό και Αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Κατά τη νεαρή του ηλικία υπήρξε μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Νέας Ιωνίας, και συμμετέχοντας ενεργά σε συγκρότημα παίζοντας την αγαπημένη του ντραμς.

Ο Γεώργιος Μανδάνης είναι μέλος του Ελληνο-Γερμανικού και Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου καθώς επίσης και της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΔΣΑ).

Ασχολείται ενεργά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό συμμετέχοντας στο Ελληνικό πρωτάθλημα χώματος (RALLY) και με συμμετοχές στο RALLY ACROPOLIS με αρκετές διακρίσεις.

Όντας αυτοδημιούργητος, επιθυμεί να έχει ενεργό συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στον τομέα του, Περιβάλλον και Ανακύκλωση, ώστε επίσημα πλέον, με τη δική σας στήριξη να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας μας.

Eπικοινωνία
Τηλ.: 210 2773616, 210 2711574, 6982 167015
Site: www.autorecycle.gr
e-mail: info@autorecycle.gr


Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ