Κώστας Κατιμερτζόγλου

Ο κ. Κώστας Κατημερτζόγλου, επικεφαλής της δημ. παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Ιωνίας"

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, από γονείς Ιωνιώτες μικρασιατικής καταγωγής. Ο πατέρας του, γνωστός Περισσιώτης κομμουνιστής αρτεργάτης συνδικαλιστής και μέλος της Εαμικής Εθνικής μας Αντίστασης με φυλακές και εξορίες χρόνων για τη δράση του, από τα Βουρλά της Σμύρνης και τη Σπάρτη Πισιδίας και η μητέρα του από την Κωνσταντινούπολη.

Μεγάλωσε σε διάφορες περιοχές της Νέας Ιωνίας και κατοικεί μόνιμα πια στην περιοχή της Νεάπολης τα τελευταία 23 χρόνια. Ως μαθητής του Γυμνασίου και του Λυκείου Αρρένων στα Πευκάκια οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1976 και συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό μαθητικό κίνημα ως μέλος του μαθητικού Συμβουλίου. Το 1979 ως εργάτης σε γνωστή βιομηχανία υποδηματοποιίας της περιοχής εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ της σωματειακής επιτροπής του εργοστασίου.

Σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου από την οποία αποφοίτησε το 1982. Στη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως γραμματέας του Δ.Σ του σπουδαστικού συλλόγου της σχολής εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής και ήταν μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Δωδεκανήσου της ΚΝΕ.

Διορίστηκε δάσκαλος το 1984. Συνέχισε τις παιδαγωγικές του σπουδές μετεκπαιδευόμενος στο τμήμα τη Γενικής Αγωγής του Μαράσλειου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης από το 1989 ως το 1991. Εργάζεται ως δάσκαλος επί τριάντα πέντε χρόνια από τα οποία τα τελευταία τριάντα σε δημοτικά σχολεία της Ν. Ιωνίας.

Είναι συνολικά πάνω από 15 χρόνια μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» και πρόεδρός του την τελευταία πενταετία. Είναι μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, της Παναττικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση από τον Φλεβάρη του 2018. Διετέλεσε αντιπρόεδρος για δύο θητείες ως μέλος του Δ.Σ του τοπικού παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και μέλος του Δ.Σ του Ιωνικού Συνδέσμου για δύο θητείες. Ιδρυτικό μέλος, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών, της Λαϊκής Επιτροπής Ν. Ιωνίας.

Είναι παντρεμένος με την Καίτη Παπαγεωργίου συνταξιούχο δασκάλα και πατέρας δύο παιδιών.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ