Πασχαλινό bazaar του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημ. Σχολείου

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ  BAZAAR» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ξεκίνησε την Τετάρτη (10/4) και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου (13/4) ένα πολύ όμορφο και με ιδιαίτερες ξεχωριστές προτάσεις για δώρα και προσωπική κατανάλωση «Πασχαλινό Bazaar», που πραγματοποιείται στον χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας (Πέτρινου), στην περιοχή της Καλογρέζας.

Το συγκεκριμένο «Bazaar», που λειτουργεί καθημερινά 6-8 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10 έως τις 12 το πρωί και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, αποτελεί μία αναμφίβολα πρώτης τάξεως ευκαιρία να προμηθευτεί κάποιος για τις ημέρες του Πάσχα χειροποίητα προϊόντα, φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσοχή, αγάπη και μεράκι, όπως: Λαμπάδες, φαναράκια, κοσμήματα και άλλα δώρα, αλλά και σπιτικά εύγευστα προϊόντα, παρασκευασμένα με αγνά υλικά, όπως κρασιά και γλυκά για το γιορτινό τραπέζι.

Κατά την επίσκεψή μας στον καλαίσθητα διαμορφωμένο χώρο του 9ουΔημοτικού, όπου εκτίθενται και διατίθενται τα προϊόντα του συγκεκριμένου «Πασχαλινού Bazaar», συναντήσαμε την  Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, κ. Δέσποινα Κωνσταντίνου, η οποία μας είπε μεταξύ άλλων πως: «Με τη βοήθεια πολλών ομάδων φτιάξαμε χειροποίητες λαμπάδες, διάφορα διακοσμητικά για το Πάσχα, γλυκίσματα, κρασιά και άλλα γευστικά προϊόντα, και προσπαθούμε να κάνουμε ένα όμορφο «Bazaar», ώστε να μαζέψουμε κάποια χρήματα για να βοηθήσουμε κάποιες ευπαθείς οικογένειες του σχολείου μας, αλλά και για να καλύψουμε κάποιες ελλείψεις που έχουμε στο σχολείο μας. Και γι’ αυτό καλούμε όλον τον κόσμο να βρεθεί κοντά μας και να στηρίξει με τις πασχαλινές αγορές του την προσπάθειά μας.».

Παναγιώτα Σούγια

 

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ