Σοφία Κατσαρού

Κατσαρού Σοφία
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ν. Ιωνίας με τον Παναγιώτη Μανούρη

Ήρθε η ώρα να συστηθούμε…

Με γνώση και εμπειρία στα οικονομικά!
Ονομάζομαι Σοφία Κατσαρού, γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην πόλη μας τη Νέα Ιωνία. Εδώ και 15 χρόνια εργάζομαι στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, τώρα ως προϊσταμένη Επιχειρηματικής Τραπεζικής και παλαιότερα ως στέλεχος της ομάδας Καταθετικών και Επενδυτικών προϊόντων (Κατάστημα Νέας Ιωνίας, Καλογρέζας και Ηρακλείου). Έχω σπουδάσει  Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Χρηματοοικονομική & Τραπεζική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Νικολόπουλο και έχουμε δύο κόρες.

Με συμβολή στον πολιτισμό!
Καταγόμενη από την Καλομοίρα Τρικάλων, είμαι μέλος και πρώτη εκλεγμένη Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας την περίοδο 2014-2016, με πλούσια πολιτιστική δράση στην πόλη μας.

Εμείς οι μαμάδες!
Έχω δημιουργήσει και διαχειρίζομαι την ομάδα «Μαμάδες Νέας Ιωνίας Αττικής» στο Facebook, όπου συζητάμε με τις μαμάδες του Δήμου μας και ενημερωνόμαστε για κοινά θέματα που μας απασχολούν.

Με συμμετοχή στα κοινά!
Ως ενεργός πολίτης, συντάχθηκα από την ίδρυσή της το 2013, με την Παράταξη «Δημιουργία-Αλληλεγγύη» και τον επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μανούρη στο όραμά μας για μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη και συνάμα ανταποδοτική για τους δημότες της. Συμμετέχω ενεργά στις Επιτροπές Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής συνεισφέροντας με τις ιδέες μου στη σύνταξη ενός ολοκληρωμένου, κοστολογημένου και εφαρμόσιμου προγράμματος για την αλλαγή σελίδας στην πόλη μας. 

Ζητώ την στήριξη της υποψηφιότητάς μου ως δημοτική σύμβουλος για:

  • Φροντίδα της μητρότητας και της οικογένειας
  • Σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές
  • Χώρους αναψυχής και αθλητισμού
  • Ενδυνάμωση των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας
  • Αναβίωση της δυναμικής της τοπικής αγοράς και αντιμετώπιση της ανεργίας
  • Ένα δήμο δίπλα στους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

Για ένα άλμα ανάπτυξης με ΔΗμαρχο τον Παναγιώτη Μανούρη γιατί θέλει, ξέρει και μπορεί!

Επικοινωνία: 
Τηλ.: 6976 002824
Facebook: Σοφία Κατσαρού
E-mail: sophia.katsarou@hotmail.com

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ