Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. και υπ. βουλευτή, Άδωνι Γεωργιάδη

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. και υπ. βουλευτή στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Κύριε Γεωργιάδη, πόσο κρίσιμες και γιατί θεωρείτε τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου;
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι πράγματι κρίσιμες γιατί αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα και να πάει μπροστά. Στόχος μας είναι μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μπορεί να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία και να μην την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Τι μπορεί να περιμένει ο ελληνικός λαός από τον κ. Μητσοτάκη εάν εκλεγεί πρωθυπουργός;
Ο ελληνικός λαός κουράστηκε από τα ψέματα και την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιουλίου, θα δώσει ηχηρή απάντηση στην κάλπη. Σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις.  Περιέγραψε την πραγματικότητα όπως ακριβώς έχει και δεσμεύτηκε για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν μίλησε γενικά και αόριστα, αλλά με συγκεκριμένο πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα. Όπως θα διαβάσετε και στο πρόγραμμά μας, δεσμευόμαστε για άμεση μείωση των φόρων, κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, αλλαγή του εκλογικού νόμου, καθιέρωση επιδόματος 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται, επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Αυτές είναι άμεσες προτεραιότητες που θα αλλάξουν τη ζωή των πολιτών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε ποια σημεία πιστεύετε πως το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας υπερισχύει έναντι του προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο οποίος είναι ο βασικός σας εκλογικός αντίπαλος;
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πλέον αφήγημα. Μετά τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό. Από τη μία αντιγράφουν τις πολιτικές της Ν.Δ. και από την άλλη, μας κατηγορούν για «κρυφή» ατζέντα. Πραγματικά, αδυνατώ να τους παρακολουθήσω. Η καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά είναι το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της Ν.Δ. το οποίο θα εφαρμόσει με το που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Όπως προείπα, έχουμε σχέδιο και προοπτική για πραγματική έξοδο της χώρας από την κρίση. Για αυτό ζητάμε ισχυρή λαϊκή εντολή για να κάνουμε τα λόγια μας πράξη.

Πέρα από τα καίρια ζητήματα, που αφορούν στο σύνολο της χώρας, ως υποψήφιος Βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών, ποια θέματα θεωρείτε πως χρήζουν άμεσης κυβερνητικής παρέμβασης και πώς σκοπεύει να τα αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία;
Στόχος μας είναι οι πολίτες να αισθανθούν το συντομότερο δυνατό βελτίωση της καθημερινότητάς τους, είτε ζουν στο βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών – όπου είμαι υποψήφιος- είτε στο νότιο, είτε οπουδήποτε αλλού. Λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερη ασφάλεια στις γειτονιές, αναβάθμιση στις υπηρεσίες υγείας και κίνητρα για νέες επενδύσεις που θα φέρουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας είναι μόνο μερικές από τις δεσμεύσεις μας. Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλες αλλά ξέρουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Τι θα λέγατε στους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, οι οποίοι φοβούνται την επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία;
Η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες και διεκδικεί τη ψήφο τους, στις 7 Ιουλίου, προκειμένου να πετύχει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος για να αναπνεύσει. Την επόμενη μέρα των εκλογών, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, όχι μόνο εκείνων που τον ψήφισαν. Οι διαμάχες και οι διχασμοί ανήκουν στο παρελθόν. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την κάνουμε όπως ονειρευόμαστε.

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ