Χριστίνα Παπαηλιοπούλου

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Συμπολίτες σε μια πόλη που καθημερινά ζούμε ή εργαζόμαστε, που μεγαλώσαμε στις γειτονιές της, που σπουδάσαμε στα σχολεία της. Η πόλη της καρδιάς μας, η Νέα Ιωνία, μας καλεί στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, να ψηφίσουμε ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και Δήμαρχο την ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑΪΔΟΥ.

Γιατί μας αξίζει μια πόλη με ποιότητα ζωής, μια πόλη αντάξια της ιστορίας της που θα δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους της.

Για μια πόλη καθαρή!
Με φροντίδα για τα παιδιά μας!
Για σύγχρονους παιδικούς σταθμούς, ασφαλείς παιδικές χαρές, πλατείες και χώρους περιπάτου!
Για την κοινωνική υποστήριξη και φροντίδα της οικογένειας!
Για την εμπορική και πολιτιστική ανάπτυξη του παραμελημένου Περισσού

Για να γνωριστούμε

Γεννήθηκα στην Νέα Ιωνία από Σμυρνιό πατέρα και Κρητικιά μητέρα. Από τότε ζω και εργάζομαι εδώ γιατί αγαπώ την περιοχή μου. Είμαι επαγγελματίας, με κατάστημα 30 χρόνια στον Περισσό και ζω τα προβλήματα του δήμου μας μέσα από την δουλειά μου και την επαφή μου με τον κόσμο και ιδιαίτερα τις γυναίκες.

Ξεκίνησα να δραστηριοποιούμαι στα κοινά πιο έντονα όταν ο μικρός μου γιός πήγε στον παιδικό σταθμό και είδα τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν. Εκλέχτηκα εκπρόσωπος γονέων στο Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας οικογένειας (ΚΕΒΡΕΦΟ) του δήμου Ν. Ιωνίας και παραμένω εκπροσωπώντας την παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» και την υποψήφια δήμαρχο κ. Δέσποινα Θωμαΐδου.

Συντάχθηκα δίπλα της επειδή οραματίζεται και αγωνίζεται επί πολλά χρόνια μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε η Νέα Ιωνία να γίνει μια ανθρώπινη πόλη για τους δημότες της με διαφανή διαχείριση, και όχι να εξυπηρετεί κομματικές σκοπιμότητες.

Μια γυναίκα μπορεί και θέλει να αλλΑξει την πόλη μας και αυτή είναι η ΔΕσποινα Θωμαΐδου.

Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί της. Στηρίξτε μας!

Επικοινωνία:
κιν.: 6987 560835
Facebook: Χριστινα Παπαηλιοπουλου

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ