Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ περνάει σε μια νέα εποχή!

Γράφει ο Εκδότης – Διευθυντής της Ionianet.gr, Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ περνάει σε μια νέα εποχή!

Αγαπητοί συμπολίτες, η ΙΟΝΙΑΝΕΤ γύρισε σελίδα. Μετά από 13 χρόνια καθημερινής παρουσίας στα δρώμενα της αγαπημένης μας Νέας Ιωνίας, εκσυγχρονιστήκαμε. Με νέο design, νέες ενότητες και πολλές τεχνικές δυνατότητες περνάμε σε μια νέα εποχή δημοσιογραφικών προκλήσεων με όλους εσάς δίπλα μας.

Μια σχέση που θα γίνει στενότερη, με έμφαση στην ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης μας, προτάσεις για την επίλυσή τους, παρουσίαση θεμάτων πολιτισμού, υγείας και εκπαίδευσης, με περιεκτικότερη παρουσίαση των τοπικών εκδηλώσεων, με δημοκρατικό διάλογο και παράθεση όλων των απόψεων.

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ σάς χρειάζεται όλους και όλες, να σταθείτε δίπλα μας στη διαρκή προσπάθειά μας η Νέα Ιωνία να έχει μια δυνατή φωνή στα Μέσα Ενημέρωσης. Μια εφημερίδα πλουραλιστική, χωρίς φοβίες, αδέσμευτη από πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα, υπηρετώντας τις αρχές της μάχιμης δημοσιογραφίας. Μια εφημερίδα που θα ωθεί στην πρόοδο με τα κοινά σημεία που μας ενώνουν όλους, με τον οφειλόμενο σεβασμό σε παραδόσεις και αξίες που δημιούργησαν αυτή την πόλη, που έχει να παρουσιάσει μια σπουδαία ιστορική διαδρομή από τους κατατρεγμένους Μικρασιάτες πρόσφυγες του ξεριζωμένου Ελληνισμού, έως τους εσωτερικούς μετανάστες από όλα τα μέρη της Ελλάδας που με τους συλλόγους τους κρατούν ζωντανή τη σύνδεση με τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Η προσφυγομάνα Ιωνία που φιλοξενεί χιλιάδες μετανάστες από άλλες χώρες και έχει καταφέρει να διαβιούν αρμονικά μαζί μας, που ακραίες αντιλήψεις από όλο το πολιτικό ή θρησκευτικό φάσμα δεν ρίζωσαν. Η δικιά μας Ιωνία πρέπει μέσα από τα δεινά της χρεοκοπίας της χώρας μας να βρει το δρόμο της, να εκσυγχρονίσει τις δομές της, να αναπτύξει την αγορά της, να διατηρήσει  τις κοινωνικές υπηρεσίες της, να πλησιάσει τη νεολαία μας, να προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία στους κατοίκους της.

Θέλουμε μια πόλη που θα αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο των κατοίκων της, θα δώσει θεσμικές δυνατότητες συμμετοχής στη λήψη των αποφάσεων, θα είναι διαυγής στη διαχείριση των οικονομικών της, θα λύνει προβλήματα της καθημερινής ζωής δίνοντας ζωή στο κέντρο και τις συνοικίες, έναν αέρα προόδου και δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα.

Σε μια τέτοια κατεύθυνση είναι απαραίτητος και ο Τοπικός Τύπος που θα ενημερώνει σφαιρικά και θα συνδέει τους συμπολίτες μας, που θα ωθεί στην πραγματοποίηση όλων των παραπάνω, που θα κριτικάρει και θα αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα. Θεωρούμε ότι η εφημερίδα μας η ΙΟΝΙΑΝΕΤ υπηρετεί αυτό τον σκοπό. Με μέσον το διαδίκτυο μπορεί να φτάνει άμεσα δίπλα σας, να μηδενίσει τους χρόνους μετάδοσης της είδησης, να φέρει κοντά όσους συμβάλλουν από διαφορετικές κατευθύνσεις στην πρόοδό της.

Κι αυτό η ΙΟΝΙΑΝΕΤ μπορεί να το πετύχει ακόμα περισσότερο γιατί όλοι εμείς ζούμε εδώ, σ’ αυτή την πόλη, σπουδάσαμε στα σχολεία της, περπατάμε στους δρόμους της, γελάμε, παίζουμε, μαλώνουμε με τους συμπολίτες μας, βιώνουμε τις ανάγκες της. Όλα αυτά τα χρόνια μας αγκαλιάσατε με μια πλέρια και συγκινητική υποστήριξη, δεσμευόμαστε να ανταποδίδουμε χωρίς υποχωρήσεις, στην υπηρεσία μιας δημοσιογραφίας που θα υπηρετεί και θα αναδεικνύει τον πολίτη.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ