Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου που διοργανώνουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στα γραφεία μας, Κολοκοτρώνη 31. Στη συνέντευξη θα μιλήσουν εκπρόσωποι των Ευρωπαίων Πράσινων σχετικά με τα παρακάτω θέματα: 
10/09/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ Τη Δευτέρα 10/09/07 ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Σημηριώτη - πλησίον ΟΤΕ Ν.Ιωνίας και ώρα 8μ.μ. 
09/09/2007 -  περισσότερα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 24, Ο κος ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Σε ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι της Ελλάδας,ανακοινώνουν ότι συνεργαζόμενοι στενά με τους Ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος κατάφεραν να περάσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τροπολογία που καλεί την ελληνική Βουλή να μην εγκρίνει την τροποποίηση του Συντάγματος, που θα επέτρεπε τον αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων για οικιστική-τουριστική ανάπτυξη. 
07/09/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΩΤΗ ΕΚΔΟΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ κ.ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΛΛΗ  Συνέντευξη έδωσε ο κ. Ιωάννης Βέλλης, υποψήφιος στις εθνικές εκλογές 2007 με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ στο site http://axiologisibouleytwn.wordpress.com 
07/09/2007 -  περισσότερα
12η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2007 Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 20.30, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα... 
07/09/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξέδωσε την έκθεσή του για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας... 
06/09/2007 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η προεκλογική περίοδος πρέπει να είναι το χρονικό διάστημα, όπου ο διάλογος είναι πιο ανοικτός, πιο έντονος, πιο συμπυκνωμένος, ο πολίτης - εκλογέας πρέπει να είναι εκτεθειμένος σε όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται, για να έχει τη δυνατότητα να εξετάσει τις επιλογές του εξαντλητικά και να ψηφίσει ενημερωμένος. 
06/09/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Δόθηκε σήμερα στην Αθήνα συνέντευξη τύπου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ όπου παρουσιάστηκαν: 
06/09/2007 -  περισσότερα
ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Παρουσίαση στοιχείων για τους υποψηφίους καθώς και των στόχων της εκλογικής καμπάνιας. 
04/09/2007 -  περισσότερα
Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παρακολουθεί με ανησυχία τις δηλώσεις, σε κλιμακούμενη ένταση, των μελών του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία απέρριψε την ανακήρυξη της κας. Φ. Γεννηματά...  
04/09/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!